Evenementen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en evenementen. Schrijf in op onze nieuwsbrief en vervoeg de 3724 bezoekers die dit reeds deden.

Volg ons

Home > Evenementen > Toeristische seizoen 2017

Toeristische seizoen 2017

Vanaf zondag 16 april tot en met zondag 15 oktober, de Archéosite en Museum van Aubechies-Beloeil opent zijn deuren voor het toeristische seizoen.

Van half april tot half oktober, zijn we open op zon-en feestdagen (van 14u tot 18u) en in juli en augustus, op zaterdag, zon- en feestdagen (van 14u tot 19u).

Op zondag, zult U onze ambachtelijke animaties ontdekken (het smeden van ijzer, brons gieten, weven en spinnen wol, brood bakken, aardewerk met draaibank, beenbewerking, ...) met traditionele muziek in de achtergrond.

Tijdens het toeristische seizoen, weekends en tijdens de schoolvakanties, zijn er occasionele gratis rondleidingen (in het Frans) georganiseerd 3 keer per dag voor individuele bezoekers (vanaf een groep van 5 personen).

De animaties worden door onze ambachtslui alleen op zondagmiddag tijdens het toeristische seizoen gepresenteerd. Deze activiteiten worden op vrijwillige basis, dus kunnen wij niet garanderen de aanwezigheid van al deze activiteiten elke zondag. Dank u voor uw begrip.
Terug

PeilingenZie alle peilingen